info@jnails.be | +32 498 72 17 81

Opening time

  • Monday Gesloten
  • Tuesday Gesloten
  • Wednesday 10.00 - 18.00
  • Thursday 10.00 - 18.00
  • Friday 10.00 - 18.00
  • Saturday 10.00 - 16.00
  • Sunday Gesloten


Book Online

* Please Fill Required Fields *
Vlaamsekaai 32, 2000 Antwerpen, Belgium
Phone: (+32) 498 72 17 81
Email: info@jnails.be
Web: www.jnails.be

Kunstnagels

Mooie nagels geven je handen een mooie uitstraling. Het is een wens van vele vrouwen. Soms moeten we de natuur toch een handje toe helpen: nagels zijn van nature niet sterk en scheuren of breken en soms is de verleiding groot om te bijten.

Een goede oplossing hiervoor zijn acryl/gelnagels. Ze zijn stevig en blijven enkele weken zitten. Acryl/gelnagels ogen bovendien erg natuurlijk. De acrylnagels worden in het verlengde van uw nagels geplaatst met de lengte van uw keuze. Over de bovenkant wordt een dunne laag acryl aangebracht om het één geheel te laten vormen. Vervolgens kunnen uw nagels ook worden afgelakt in de gewenste kleur of misschien wilt u er een leuk design op laten zetten, alles is mogelijk.

Ik werk uitsluitend met het bekende topmerk CND, dit merk heeft een zeer grote keuze in sprankelende kleuren en glitters, ook kan u kiezen tussen een naturel afwerking, French manicure (met een wit randje) of color.

Ook voor nail art kan u bij mij terecht.

 

gel-nails-uv-light

Gel Nagels

Kleurgel, gelpolish is een semi-permanente nagellak die tot een 2 weken houdbaar is en niet afpeld. Met kleurgel wordt er op de natuurlijke nagel gewerkt.

Gelnagels harden uit door middel van licht (UV of LED).
Gelnagels zijn flexibeler dan acrylnagels.

Acryl nagels

Acrylnagels daarentegen kunnen beter tegen een stootje omdat ze harder zijn. Acryl nagels worden gevormd door middel van een poeder en een vloeistof. Als deze samen komen vindt er een chemische reactie plaats. Daardoor ontstaat er een kneedbaar bolletje en zo wordt uw nagel gemodelleerd.

Acrylnagels harden uit door middel van warmte. Met beide producten wordt er zo dun mogelijk gewerkt zodat er een zo natuurlijk mogelijke nagel ontstaat.

Acrylic-Nails

Gel op teennagels

Houdt u van een mooi kleurtje op uw tenen maar bladdert uw nagellak er snel af of heeft u geen tijd om uw teennagels te lakken? Dan is gel op teennagels echt wat voor u! U kunt kiezen uit een mooi kleurtje of een mooie french manicure op uw tenen. Dit blijft de hele zomer zitten of wij kunnen de gel voor u verwijderen. In de zomer is dit helemaal hot met leuke teenslippers!

Versteviging van de natuurlijke nagels

Als u geen lange nagel verlenging wilt kunnen wij een laagje acryl of gel aanbrengen ter versteviging van uw eigen nagel. Zo krijgt uw eigen nagel de kans om langer te worden zonder dat deze afbreekt. Net zoals bij een nagelverlenging kunt u kiezen uit french nails en natural nails.

Nabehandeling

Nabehandeling

Als u acryl nagels, gel nagels of versteviging van de natuurlijke nagel heeft is het aan te raden om elke 3 weken de uitgroei van de kunstnagels bij te werken. Ook als u een nagel beschadigd heeft of er helemaal af is worden deze gerepareerd.

Kunstnagels verwijderen

Als u uw kunstnagels om welke reden dan ook wilt verwijderen, kunt u daarvoor bij ons een afspraak maken, doe dit niet zelf. Wij vijlen of weken de kunstnagels op een veilige en verantwoorde manier eraf zodat uw nagels zo min mogelijk beschadigd worden.
Als u dit zelf doet kunt u uw natuurlijke nagel ernstig beschadigen. Tot slot verzorgen we de natuurlijke nagels.

Kunstnagels verwijderen
Find us on Facebook