info@jnails.be | +32 498 72 17 81

Opening time

  • Monday 10.00 - 18.00
  • Tuesday Gesloten
  • Wednesday 10.00 - 18.00
  • Thursday 10.00 - 18.00
  • Friday 10.00 - 18.00
  • Saturday 10.00 - 16.00
  • Sunday Gesloten


Book Online

* Please Fill Required Fields *
Vlaamsekaai 32, 2000 Antwerpen, Belgium
Phone: (+32) 498 72 17 81
Email: info@jnails.be
Web: www.jnails.be

Nagel Verzorging

Manicure

De standaard manicure bestaat uit een nagelbadje, behandeling van nagels en nagelriemen, korte handmassage en het lakken van de nagels

manicure

SPA Manicure

Een extra verwennerij bij uw nagels is Spa manicure.

Een voedende warme hand/nagel olie die transformeert in een warm melkachtig hydraterend bad voor de nagels en omliggende huid. Bevat vitamine E, druivenpit olie en een mix van limoen, sinaasappel en citroengras essentiële oliën.

Bij deze behandeling worden uw nagelriemen ingeolied met een daarvoor bestemde nagelriemolie. Er volgt een handmassage met een peeling en scrub. Daarna worden uw handen gewassen en ingemasseerd met een voedend masker die we even laten inwerken en eindigen met een hydraterende handcrème.

Een Spa-Manicure duurt ongeveer 30 minuten.

Medische Pedicure

Geef jij je voeten de verzorging die ze verdienen?

Voeten zijn heel belangrijk, maar ze worden bijna niet verzorgd. Voeten worden door velen overgeslagen ondanks dat ze elke dag toch behoorlijk belast worden.
Dat is jammer, want met een goede voetverzorging voelen je voeten niet alleen lekkerder aan, ze zien er ook veel beter uit!

Keuze uit pedicure of medische pedicure.
Iedere pedicurebehandeling is ook een beetje verwennerij.
Deze exclusieve “Spa” Marine cosmetische voetbehandeling is meer dan alleen een behandeling, het is een belevenis die uw voeten verfrist, vitaliseert en verjongd. Ieder ingrediënt is met speciale zorg gekozen. Algen en zeewier extracten, Tea Tree olie, Urea, A.H.A.’s Menthol, pepermunt,

Spearmint, Eucalyptus, zijn enkele van de belangrijke ingrediënten die de Spa Marine voetbehandeling zo bijzonder maken.

Voor de SPA HAND/VOET behandelingen wordt alleen gewerkt met zéér hoogwaardige producten van CND.

Pedicure